Akatsuki

Ez az oldal a Naruto című animéről szól, azon belül is az Akatsuki nevű bandáról. :D

user191284_pic147252_1312830079.jpg

-Chojuro: A Mizukage, Mei Terumi testőre. Nagyon félénk és kevés önbizalommal rendelkezik. Az ő kardja, Hiramekarei egy kettős nyelű kard. A fegyver egy hatalmas, széles és lapos penge, két bemélyedéssel a szára közelében. A kard úgy néz ki, mint egy lepényhal és láthatóan nagyon nehéz. A kard chakra tárolására is alkalmas. 

380493-screenshot121.jpg


-Kisame/ Suikazan Fuguki:  Kisamét és Samehadat     szerintem mindenki ismeri (Ha nem akkor a „Kisame” menüpontban megismerheti). Samehada is tagja a Köd 7 legendás pengéinek. Samehada igazából cápabőr, akinek vannak érzési. Ütése nem vág, hanem mar. Suikazan Fuguki volt először Samehada birtokosa. Kirigakuréből származott.

samehada_unwrapped.jpg


-Momochi Zabuza: Zabuza is a Köd 7 legendás kardforgatójának a tagja. Testőre Haku. Az ő kardja a kivégző penge, ami akárhányszor letörik, mindig visszanő az eredeti alakjára. Zabuza halála után a pengét Suigetsu használta azonban a 4. shinobi háborúban megint csak visszakerül Zabuzához. 

giant_decapitating_knife_zabuza.jpg


-Munashi Jinpachi: Jinpachi-nak hosszú, fekete haja     volt, s szakállát gyöngyök díszítették. Mint minden tagnak, neki is kötések voltak a nyaka körül. Kardja a Shibuki, a robbanó kard. Szakértője volt a robbanóanyagoknak és sok robbanó cetlit hordott magával. Híres jutsuja:Silent Killing.

jinpachi-munashi.jpg


-Akebino Jinin: Jinin birtokolja a Tompa pengét. A penge kalapács alakú és azt a hírt hallani róla, hogy halkan is lehet vele gyilkolni és állítólag képes áttörni bármilyen védelmet. Jinin sötétszínű hajú és szakállas.

jinin-akebino.jpg


 -Ringo Ameyuri: Ringo egy világosbarna, hosszú hajó nő volt. Két kardot használt, amit úgy neveztek, hogy Kiba, vagy egyszerűbben: Villámpenge.  Ahogy neve is mondja a kardok villám eleműek voltak. Nagyon élesek és akit megvágott azt még meg is rázta.

 ameyuri-ringo.jpg


-Kuriarare Kushimaru: Ő egy elég fura kinézetű  kardforgató. Világos, hosszú, bozontos hajú, magas és vékony termetű és maszkot visel. Pengéjének több neve is van: Hosszú penge, Nuibari vagy, ahogy a kinézetéről nevezték el: Varró tű. A pengéhez jelentős hosszúság vezeték kapcsolódik, amivel könnyedén átszúrja ellenfeleit és „varrja őket egymáshoz”.  

kuriarare_kushimaru_by_itachis999-d376xn1.png


Van egy shinobi, aki mind a hét kardot tudja használni, ez pedig nem más mint Suigetsu testvére: Houzuki Mangetsu. 

mangetsu_hozuki_anime.png




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 11
Heti: 14
Havi: 524
Össz.: 240 161

Látogatottság növelés
Oldal: A köd 7 legendás kardforgatója
Akatsuki - © 2008 - 2024 - narutooblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »