Akatsuki

Ez az oldal a Naruto című animéről szól, azon belül is az Akatsuki nevű bandáról. :D

Hidan vs. Asuma  

Hidan és társa, Kakuzu, elmentek,s legyőzték a Nibii-t. Nemsokkal utána Kakuzu -mint mindig - most is egy 30.000.000 ryou-t érő fazont akart levadászni. Chiriku egy híres,elit shinobi, ki a 12 Őrző Ninjához tartozott ,és a Földesurat védelmezte. Hidan és Kakuzu a Tűz Templomában találtak rá. Hidan most is a kis szertartásával mindent elintézett. Elindultak hát a "beváltó helyre" ,ahol Kakuzu megkaphatta szeretett pénzét. Útközben semmi figyelemre méltó nem történt. Amikor odaértek a beváltó helyre, Kakuzu bement s utána Hidan. Megvizsgálták a holttestet,megállapították, hogy az Chiriku, s átadták a pénzt. Kakuzu elkezdte számolni, de Hidan kezdett ideges lenni a furcsa szagtól ,ígyhát kiment.
 Hidan kint ült a lépcsőn,amikor valaki mögé lépett,azt hitte Kakuzu,de tévedett. Asuma volt az.
Három shurikent dobott felé,de mint ahogy várható volt, Hidan a csodálatos háromágú kaszájával simán kivédte. Rögtön ellentámadásba lendült,el is dobta a kaszáját,de figylmetlen volt,és Shikamaru először ledermesztette az árnyék jutsujával,majd két shinobi átszúrta testét. Azt hitték vége is van,de ezt nem kellett volna gondolni,természetesen Hidan ettől még nem hal meg. Persze semmitől nem hal meg. De ők ezt nem tudták. Asuma ezt látva újra támadni akart,de ekkor hirtelen felbukkant Kakuzu,s rárontott Shikamarura. Shikamaru technikája feloldott,és Hidan kihasználta rengeteg vért,és már el is kezdte a szertartást. Hidan utasította Kakuzut,hogy ne avatkozzon közbe,ígyhát a háttérben maradt.
 És elkezdődött a harc. Hidan és Asuma között. A csata közben Shikamaru próbálta elkapni Hidant az Árnyékfogó technikával,de Hidan gyorsabbnak bizonyult. Egy pillanatra megálltak,de ezt kihasználva Hidan támadást indított Shikamaru ellen,de Asuma ugyanazt a
technikát használta amit azelőtt Chiriku. S ennek köszönthetően visszaverte a támadást. De ez nem volt elég,
Hidan újra támadásba lendült,s folytatódott a harc. Bár Hidant  hátráltatta, hogy Shikamaru el akarta kapni az Árnyékfogóval,nem tűnt úgy, hogy hátrányban lenne.Hidan egy csellel Asuma és Shikamaru közé került,és megindult,hogy megölje őt. De ez csak álca volt,felugrott a levegőbe,s Asumához vágta kaszáját. Asumát megsebezte a kasza,ami pont jól jött Hidannak. Asuma egy füstös technikát alkalmazott,de késő volt,Hidan már megízlelte vérét,s beállt a körbe. Teste fekete-fehérben pompázott,s innentől nem volt menekvés. Asuma felrobbantotta a füstöt,de ez nem mintha valamin is változtatottt volna. Asuma már Hidan átka alatt volt. Asuma maga is megsérült a robbanásban,megégett. Hidan elővette az áldozó pengét,és megkezte a szertartást. Asuma még nem tudta miről van szó,ígyhát elővette chakra pengéjét,és támadni kezdett,de ekkor Hidan a bal lábába szúrta a pengét,s ettől Asuma összeesett. Az Akatsuki tag mint mindig,most is nagyon élvezte ezt az egészet.Hidan éppen az újabb szúráshoz készülődőtt,ami véget vetett volna a csatának,de Shikamaru elkapta az Árnyékfogóval. Erősebbnek bizonyult,mint Shikamarau,de mégsem sikerült kiszabadulnia. Elkezdett gondolkozni,mit is tehetne,és rájött. Shikamaru elkezdett hátrafelé mozogni,ezzel kilökve Hidant a körből.Sikerült neki. Asuma egy shurikent dobott felé,hogy megnézze él-e még az átok.A fegyver Hidan fülét találta el,de Asuma sértetlen volt. Most ,hogy ezt megtudták,Shikamaru azonnal támadott,s az Árnyékfogóval átszúrta Hidan testét. Ezt kihasználva,a jounin a különleges chakra pengéjéval levágta Hidan fejét. Kezdtek fellélegezni,hiszen azt hitték,ha levágják a fejét,vége. Éppen azon gondolkodtak,vajon mit csináljanak Kakuzuval,amikor megszólalt. Kakuzu felvette társa fejét,majd megtámadta Asumát. De ez csak álca volt,h a kapitányt elvonja társa teste mellől. Odalépett a fejetlen társához,és visszavarrta a fejét.Kezdődött minden előről. Csakhogy most Kakuzu is beszállt,ő elintézte Shikamarut és a többieket,Hidannak pedig csak Asumával kellett foglalkoznia,ki ájultan fekütt a földön.
 Kakuzuval hármuknak sem sikerült elbánnia,viszont csapdába kerítették. De Kakuzu kihasználva a varrásokat a testén,megmenekült. Most a két konohai shinobi volt csapdában.
Eközben Hidan újra a rituális kör közepén állt,és éppen leszúrta volna a jounint,amikor az felébrett és kivédte a támadást. De arra nem számított,hogy a háromágú kasza közben a hátamögül érekzik,sikerült lebuknia,s a fegyver Hidan hasába állt bele. Csakhogy Hidan már a körben állt,s Asuma vért köhögve esett össze. Ekkor Hidan elővette az áldozó pengét,s magába szúrta. Asuma összesett. Hirtelen fekete varjak zavarták meg őket,s az Asuma csapat tagjai, Ino és Chouji valamint még kettő shinobi megjelent. Az erősítés megérkezett. Az egyik megtámadta Kakuzut de szerencsésen kivédte. Shikamarut és kapitányát,Asumát biztonságba vitték, de a jouninnak már nem volt sok hátra. Az újdonsült shinobik elkezdték a harcot az Akatsukival,eközben Asuma életéért küzdöttek Ino-ék. De Pein visszahívta az Akatsuki tagjait. Elmentek.
Asuma pedig meghalt.

hidan-hidan-18313405-848-480.jpg



Szemek harca

(Sasuke vs. Danzou)


Mint azt tudjuk Danzou megfenyegette Itachit az Uchiha klán lemészárlásával, így nem is nehéz megértenünk, hogy Sasuke miért akarta megölni miután megtudta az igazságot. Sasuke csapatával, a Takával betört az öt nagy nemzet tanácskozására. Hosszas bujkálás után megjelent a plafonon lógva mérges tekintettel Danzoura. A nagy zűrzavar közepette Danzounak sikerült elmenekülnie. Sasuke a Mizukagével harcolt, de Oonoki atomokra zúzta a testét. Mikor már mindenki azt hitte, hogy meghalt, felbukkant Madara a kezében Sasukével. Danzou nem menekülhetett sokáig, mert Madara utolérte, előhívta Sasukét, így elkezdődhetett a harc.

A harc azzal kezdődik, hogy Danzou letekeri a jobb kezéről a kötést. Sasuke elképedve nézi, hogy, hogy lehet ennyi sharingan a jobb kezén. Sasuke elkezdte faggatni Itachival kapcsolatban, még a sasanooját is létrehozta, de Danzou csak még jobban idegesítette. Egyszer aztán elpattant a húr és Sasuke teljesen felöltöztette a sasanooját és egy határozott mozdulattal ökölbe szorította Danzout, aki összeroppant. Eközben Karin és Tobi figyelték őket. Végül csak elkezdődött a „Szemek harca”: Danzou egy kunait dobott Sasuke felé, de Sasuke a sassanoo segítségével könnyen hárította, majd elkezdte üldözni vele. Még a támadások közben az Uchiha bevetette az Amaterasut, de Danzou kivédte és egy széljutsut küldött ellene, ami ellen Sasuke idézőjutsuval védekezett. Az újabb támadáskor hatalmas füst kerekedett, Danzou shurikeneket dobott Sasukére, de ő azokat mind hárította, aztán egy ütéssel kettévágta Danzou testét. Innentől genjutsu következik. Sasuke megformázza Itachit, de nem jár sok sikerrel, mert Danzou lepecsételi egy bénító jutsuval. Miközben Danzou sértegeti Sasukét, ő kitör a jutsuból és sasanooval nyilazta. Mindezek közben Karin elemezgette Danzou jutsuit és egyre kezdte megérteni technikáját. Sasuke támadásai nem voltak túl eredményesek, hiszen Danzou az Izanagi hatása alatt volt. Danzou egy idézőjutsut használva megidézi a Bakut, aki mindent beszív a szájába. Sasuke tűzet lövellt a Baku szájába így Danzout is meg tudta fékezni, aki hátulról támadt rá. Sasuke rájött Danzou technikájára, azaz az Izanagira és ki akarta használ az utolsó 4 percet, hogy kifárassza Danzout. A végső ütközet két chakrapengével történt, amikor is a két shinobi átszúrta egymást. Danzou örült, mert azt hitte, hogy még tart az Izanagi hatása, de nem így volt. Sasuke genjutsuba ejtette, hogy elhitesse vele, még mindig tart.

Végül Danzou vesztett, de Sasuke és Tobi nem hagyta elmenekülni, amire Danzou feláldozva magát egy veszélyes jutsuval meg akarta ölni őket. Végül nem sikerült a terve, de Sasuke örülhetett, hogy Danzou halott volt. 

1293405238-pixelizacao-sasuke-vs-danzou-heroncraque.png



Testvérek harca

(Itachi vs. Sasuke)

 

Hát eljött a pillanat amire Sasuke oly régóta várt: végre bosszút állhat testvérén, Itachin a klán lemészárlásáért.

A harc beszélgetéssel kezdődött. Érezhető a két shinobi között hogy nem sima ellenfelek, hanem annál több: testvérek. Itachi végighallgatta kisöccsét, aki azt kérdezte tőle, hogy miért hagyta életben. Itachi hazudott neki és azt felelte, hogy mert meg akarja szerezni a szemeit. Elmesélte Sasukének Madara és Izuna történetét is. És itt kezdődik igazából a harc.

Először mindkettőjük genjutsuval akarta megtéveszteni a másikat, de ez nem volt hatásos. Közben Sasuke megtudta, hogy Uchiha Madara is életben van. Ezután shurikeneket dobáltak egymás felé, majd egymásnak ugrottak és elkezdték szorítani egymás kezét. Itachi a shurikendobálás közben megidézett egy árnyékklónt is és ezzel próbálta megsebezni Sasukét, csak hogy a fiatal Uchiha egy megidézett kígyóval védte magát. Míg a kígyó takarta a testét Sasuke egy démon szél shurikent dobott az egyik Itachira, de az egy árnyékklón volt. Héják jelentek meg és körbevették Sasukét. Itachi egy szempillantás alatt öccse előtt teremt és a falhoz lökte. Egy határozott mozdulattal kitépte Sasuke bal szemét. Mikor meg akarta volna szerezni a másik szemét is Sasuke kitört a Tsukuyomi hatása alól. Mindketten a földre estek. Itachi belátta, hogy csúnyán alábecsülte Sasuke képességeit és innentől már mindketten komolyan vették a harcot.

Itachi egy pecsétet próbált megalkotni, de Sasuke nem hagyta befejezni és két démon szél shurikent dobott a bátyja felé. Itachi nehezen, de átugrott a két shuriken között, csak nem vette figyelembe, hogy a shurikenekre chakrafonál van erősítve és az egyik vége belement a combjába. Sasuke tüzet lövellt ki, mire Itachi felugrott és ellentüzet gyújtott. A harc innentől fogva a tetőn folytatódott.

Ismét tűzjutsu vs. tűzjutsu volt, csak itt Sasukénél volt az előny. Ezt nagyon jól tudta Itachi is és használatba vette az amaterasuját. Sasuke elkezdett körbefutni, menekülve az amaterasu elöl, de végül a bátyja elkapta. Mikor már Itachi azt hitte, hogy meghalt, odament hozzá és látta, hogy ez csak egy klón volt.

Sasukének nem volt több chakrája, ezt mindketten tudták. Viszont a fiatal Uchihának volt még egy ütőkártyája. Felugrott az ottani legmagasabb pontra és a kezét az égnek tartotta. A chidori segítségével megszelídítette a villámot és azt Itachira küldte.

Itachi mozdulatlanul feküdt a földön. Sasuke már-már örült, hogy a bátyja halott, de a harcnak még mindig nem volt vége. Itachi felkelt és teljesen felépítette a sasano’oját. Sasuke egy végső erőt próbált venni magán, amire az átokpecsétből előbújt Orochimaru, akinek már régóta fáj a foga wgy sharinganra. Itachi pont őrá várt. Sasano’oja segítségével elszívta Orochimarut és egy másik világba zárta. Itt lett vége a küzdelemnek, legalábbis Itachi szerint. Itachi még közeledett Sasukéhoz, aki azt hitte, hogy még mindig a szemét akarja megszerezni. Mikor már csak egy lépés választotta el a két testvért, Itachi megbökte az öccse homlokát, úgy ahogy azt régen, és mint utolsó mondata jeléül odasúgta Sasuke fülébe. „Sajnálom Sasuke nem lesz legközelebb”. Ezzel Itachi meghalt.

Itachi utolsó mozdulatakor adta át kisöccsének minden erejét, így próbálva megakadályozni, hogy Madara elmondja neki az igazságot. A két testvér legbelül szerette egymást. 

136-5.jpg




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 33
Heti: 68
Havi: 757
Össz.: 240 394

Látogatottság növelés
Oldal: Akatsuki harcok
Akatsuki - © 2008 - 2024 - narutooblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »